Με επιστολή του, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ Κώστας Νικάκης, λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή του στην Ένωση, υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΕΟΚ.

Η επιστολή του:

«Κύριε Πρόεδρε, καλησπέρα. Χωρίς περιστροφές και με δωρικό τρόπο “θέτω εαυτόν εκτός κινήματος”. Επειδή δεν ενστερνίστηκα ποτέ το “αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων” κατεβαίνω από το καράβι λόγω ναυτίας. Προτιμώ να πέσω στα βράχια μόνος μου. Τουλάχιστον την ύστατη στιγμή, επέτρεψε να αποβιβαστεί και το υπόλοιπο πλήρωμα. Τους χρειάζεται η μπασκετική οικογένεια.

Σέβομαι την επί 40 χρόνια γνωριμία μας και δεν θα ταχθώ ποτέ φραστικά απέναντί σου, μολονότι πριν τρεις μέρες στο γραφείο με πέρασες γενεές δεκατέσσερις. Δεν άξιζα τέτοιας μεταχείρισης και είναι ένας από τους κύριους λόγους παραίτησής μου. Οι εξελίξεις δεν μπορούν να περιμένουν, ούτε κι εγώ να μένω αδρανής.

Απορίες πολλές. Δεν πρόλαβα να τις ρωτήσω. Κάνω όμως πρώτος το βήμα για να μην έχω την “τύχη” του Λαζαρίδη, του Παταβούκα, του Μελετίου, του Θεοδωρόπουλου και αρκετών άλλων. Έπεσαν στις Συμπληγάδες “Όρνιθες”. Καληνύχτα, Πρόεδρε».

Σχετικά άρθρα