Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Παπάγου και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ομάδα των «στρατηγών»:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος μπάσκετ ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, στον οποίο θέλει να ευχηθεί και δημόσια καλή επιτυχία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο προπονητής κ. Διαμαντόπουλος, λίγη ώρα μετά τη συμφωνία του να παραμείνει στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας και την αγωνιστική περίοδο 2020-21, δήλωσε:

«Η ταύτιση απόψεων με όλη τη διοίκηση σε θέματα βασικά για μένα που έχουν να κάνουν με το ρόστερ,την οργάνωση αλλά και τους στόχους που έχει η ομάδα για τη νέα χρονιά δεν μπορούσε παρά να μας πάρει πέντε λεπτά για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας.

Στόχος μας είναι να κρατήσουμε έναν πολύ σημαντικό κορμό και με τις κατάλληλες προσθήκες να δημιουργήσουμε μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική.

Θα είναι μια χρόνια δύσκολη και περίεργη μετά από όλα αυτά που ζήσαμε και θα ζήσουμε για ένα διάστημα στο άμεσο μέλλον. Χρειάζεται υπομονή κατανόηση και μεγάλη προσπάθεια απ’όλους και τότε θα έρθουν τα αποτελέσματα που πρέπει.
Η βοήθεια του κόσμου τώρα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη στην ομάδα για να μπορέσουμε όλοι μαζί να την οδηγήσουμε εκεί που πρέπει».

Σχετικά άρθρα