Οι Άγγελος Σταθούρος και Βαγγέλης Ευαγγελινός θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στον Ολυμπιακό Βόλο όπως ανακοίνωσε και η Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου.

«Η Διοικούσα Επιτροπή, πιστή στη φιλοσοφία της, να συγκεράσει την εμπειρία παλαιών παικτών με το ταλέντο των νεότερων, συνεχίζει τη συνεργασία της με δύο πολλά υποσχόμενους καλαθοσφαιριστές» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα, απευθύνοντας παράλληλα πολλές ευχαριστίες, στη διοίκηση του ΓΣ Βόλου και ιδιαίτερα στον έφορο καλαθοσφαίρισης κ. Νικόλαο Νάνο, καθώς και στη διοίκηση του Α.Σ Ανάληψη Βόλου για την διευκόλυνση στην απόκτηση των δύο αθλητών, αφού ουσιαστικά οι παίκτες θα αγωνιστούν ως δανεικοί για μία ακόμη χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου.

Από την άλλη, η ΔΕ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Μούμογλου, που λόγω των επαγγελματικών και οικογενειακών του υποχρεώσεων, επέλεξε να συνεχίσει την αγωνιστική του δραστηριότητα στην ομάδα ΠΚ Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης, που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική Κατηγορία. «Κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας, επέδειξε αξιοζήλευτο ήθος και εξαιρετική συνέπεια, αποτελώντας και συναισθηματικά αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας, δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό.

Άφησε, δε, ανεξίτηλο το αποτύπωμά του, αντάξιο της οικογενειακής του παράδοσης και των αξιών που τον συνοδεύουν, ως γόνο του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Αριστείδη Μούμογλου. Στον Αντώνη Μούμογλου, ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα του ομάδα» αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου.».

Σχετικά άρθρα