Πόση παράνοια μπορούμε να αντέξουμε; Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, σε ορισμένα από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού… υπάρχει προβληματισμός. Πώς είπατε;

Μα είναι δυνατόν coaches Αταμάν και Μπαρτζώκα να μην έχετε έτοιμες τις ομάδες σας, αρχές Σεπτεμβρίου; Πριν καν αρχίσει η προετοιμασία, πριν καν… δουν ο ένας τον άλλον, θα έπρεπε να υπάρχει πλήρης ετοιμότητα και σαρωτικές εμφανίσεις. Μα να μην μπορούν οι φιναλίστ της EuroLeague να κερδίσουν τον Προμηθέα και ο φιλόφοξος εξάστερος να βρίσκει δύσκολα από ΚΡΚΑ και Κλουζ; Αδιανόητο!

Σίγουρα Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος θα πρέπει να πάρουν άμεσα αποφάσεις και να… μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Δεν είναι εικόνα αυτή παιδιά. Πού είναι η χημεία; Πού είναι οι αυτοματισμοί; Τι μπάσκετ είναι αυτό που παίζετε; Ντροπή και αίσχος!

Μας συγχωρείτε που μπήκαμε στο τρυπάκι τους, αλλά μερικά πράγματα μπορεί να μας τρελάνουν. Ακόμα δεν έχει τελειώσει καλά, καλά το MundoBasket και οι «κριτές» προσπαθούν να βρουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Να κρίνουν ομάδες που μόλις ξεκίνησαν προετοιμασία, προκειμένου να βγάλουν «θέμα» και να «πουλήσουν».

Πολύς κόσμος επηρεάζεται και ανησυχεί. Άλλοι, δεν… μασάνε το σανό που προσπαθούν να τους ταΐσουν. Προσέξτε, δεν λέμε ότι οι «αιώνιοι» θα είναι σίγουρα στον τελικό της EuroLeague, είναι πολύ νωρίς για… προβληματισμούς. Αυτά τα κόλπα σας, αλλού…

Πηγή: dunks.com.cy

Σχετικά άρθρα