Το 2 στα 2 έκανε η Ελλάδα στο δρόμο της για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021, με τους Βόσνιους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Βέντραν Μπόσνιτς ισχυρίστηκε ότι όταν η ομάδα του ήταν κοντά στο να προσπεράσει στο σκορ, οι διαιτητές δεν το επέτρεψαν, προκαλώντας εκνευρισμό στους παίκτες του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία, δεν μου αρέσει να το κάνω. Είδατε και μόνοι σας και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως υπήρχε εκνευρισμός, γιατί φτάσαμε κοντά στην Ελλάδα, αλλά δεν μας επέτρεψαν να περάσουμε μπροστά στο σκορ.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική και ευχαριστώ το κοινό μας για την συμπαράσταση. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά και πολλά λάθη. Αν βάζαμε τις βολές, θα είχαμε κερδίσει. Ήμασταν καλύτεροι, δεν παρατήσαμε το ματς αλλά η προσπάθειά μας στο τέλος δεν ανταμείφθηκε από μια ανατροπή. Κάθε φορά που είχαμε μια ευκαιρία να γυρίσουμε το ματς, δεν το κάναμε. Σε αυτό το επίπεδο πληρώνονται τα λάθη και δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, είμαι περήφανος γι’ αυτούς και το ματς είναι ένα καλό μάθημα για το μέλλον».

Σχετικά άρθρα