Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό μέσω ενός insta story, εκφράζοντας με σκληρά λόγια το παράπονό του για τη συμπεριφορά και τη στάση συγκεκριμένων ανθρώπων ενόσω η διαδικασία της ένταξής του στον Ερυθρό Αστέρα βρισκόταν σε εξέλιξη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο 31χρονος Σέρβος γκαρντ:

«Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού, χρειάστηκα λίγο χρόνο για να βάλω τα πάντα κάτω. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που εγώ και η οικογένειά μου νιώσαμε κατά τη διάρκεια αυτών των δύο χρόνων στην ομάδα.

Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι.

Είμαι λίγο έκπληκτος και απογοητευμένος από την αντίδραση ανθρώπων με τους οποίους είχα εξαιρετική σχέση κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας και της όλης κατάστασης. Θεωρώ ότι υπήρχε αρκετός χρόνος για όλους ώστε να βρούμε μια καλύτερη λύση. Με αηδιάζει ακούγοντας λέξεις όπως εκβιασμό και το όνομα της ομάδας που ερωτεύτηκα στην ίδια πρόταση.

Αλλά τελοσπάντων θα προσπαθήσω να μην το γυρίσω προς το μέρος μου, επειδή το μόνο που θα έκανε θα ήταν να λερώσει αυτά τα δύο χρόνια και όλες τις φιλίες που έκανα κατά τη διάρκεια του χρόνου μου στην Αθήνα.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, θα είστε πάντα κομμάτι της οικογένειάς μου και θα σας δω σύντομα. Μια φορά πράσινος, για πάντα πράσινος».

Όλη η ανάρτηση του Νέντοβιτς:

Σχετικά άρθρα