Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «BasketNews», μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, εκφράζοντας παράλληλα το παράπονό του για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που είχε φέτος στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο 29χρονος άσος τόνισε:

«Δεν παίζω όλο το χρόνο. Αυτές τις ερωτήσεις που έχεις για εμένα, έχω για εκείνον (σ.σ. τον Μπαρτζώκα). Δεν ξέρω τι πήγε λάθος στην εμπιστοσύνη του σε εμένα ή στο ότι είμαι μέλος της ομάδας. Έχω πολλές ερωτήσεις επίσης.

Δεν συζητήσαμε. Δεν μιλάμε πολύ, ειλικρινά. Είναι ένα πρόβλημα προφανώς. Πάντα λέω ότι η καλύτερή μου χρονιά ήταν με τον Ολυμπιακό. Ο Μπαρτζώκας μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε μία μεγάλη θέση και έναν μεγάλο ρόλο. Φτάσαμε στο Final Four και δείξαμε καρδιά. Χάσαμε στην εκπνοή του ματς (σ.σ. αναφέρεται στο Final Four του 2022). Οπότε θα πω ότι αυτή ήταν η καλύτερή μου σεζόν συνολικά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα