Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΝΚ αποτελεί ο Γιώργος Κωλέτσης, καθώς η ομάδα της Νέας Κηφισιάς αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, αλλά και με τον ομόλογο του της εφηβικής, Τάκη Μπακογιώργο.

Αναλυτικά:

“Η Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς (ΑΕΝΚ) ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της Ανδρικής ομάδας Γιώργο Κωλέτση και τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και τη συνεισφορά του για την παραμονή της ομάδας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η ΑΕΝΚ εύχεται στον Γιώργο Κωλέτση κάθε επιτυχία στο μέλλον”.

Η Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς (ΑΕΝΚ) ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της Εφηβικής ομάδας Τάκη Μπακογιώργο. Ο Τάκης Μπακογιώργος, με τις γνώσεις του και την εμπειρία του, οδήγησε την Εφηβική ομάδα στην επιστροφή της στην Α΄κατηγορία Αθήνας.

Η ΑΕΝΚ τον ευχαριστεί για την πολύτιμη συνεισφορά του στον σύλλογό μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον”.