Οι επαγγελματικής υποχρεώσεις του Νίκου Δημάκου δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί με τη φανέλα του Κοροίβου Αμαλιάδας τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του αθλητή της ομάδας μας Νίκου Δημάκου, που προέκυψαν μετά την συμφωνία μας στις 6 Αυγούστου, δε καταστούν δυνατή την συμμετοχή του στην ομάδα μας για την νέα χρονιά. Μάλιστα ο Νίκος το ανακοίνωσε με τον δικό του όμορφο τρόπο!

Η οικογένεια του ΚΟΡΟΙΒΟΥ εύχεται στον Νίκο καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική του καριέρα, και ελπίζουμε ότι οι “δρόμοι” μας θα συναντηθούν σύντομα.

Καλή επιτυχία Νίκο. Σύντομα ξανά μαζί».

Το σχετικό ποστ του Νίκου Δημάκου:

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Nikos Dimakos Φίλοι 2 ημ. Οι υποχρεώσεις με την την Πολεμική Αερόπορια δυστυχώς δεν θα μου επιτρέψουν να αγωνιστώ με τον Koroivos BC / ΑΣΑ Κόροιβος καθώς θα απουσιάζω άπο την Αμαλιαδα Εύχομαι στην ομάδα καθώς και στον κοουτς Δελεγκο πολλές νίκες και να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της A2 όπως τόσα χρόνια κάνουν κρατώντας το μπάσκετ της Ηλείας ψηλα! Εις το επανιδείν! #κοροιβαρα_ολε 90 11 σχόλια"

Σχετικά άρθρα