Παρελθόν από τον πάγκο του Αγρινίου αποτελεί ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Παρότι οδήγησε την ομάδα στην παραμονή στην Α2 Ανδρών, ο άλλοτε συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό και του Παναγιώτη Γιαννάκη στην Εθνική ομάδα αποφασίστηκε να μη συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ευχαριστεί τον προπονητή Δημήτρη Παπαδόπουλο για τη συνεργασία με την ομάδα μας και για την επιτυχία του στόχου της παραμονής στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ανέλαβε πρώτος προπονητής στην ομάδα μας στις 28 Μαρτίου σε μία δύσκολη περίοδο και στο φινάλε της σεζόν πανηγύρισε την παραμονή μέσω της διαδικασίας των play – out. Διακρίθηκε για το ήθος του και την εργατικότητά του και κατάφερε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η συνεργασία μας ολοκληρώθηκε, όμως για μας θα παραμείνει για πάντα ένας καλός φίλος και ένας άνθρωπος που έγραψε το όνομά του στην ιστορία του Συλλόγου μας.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στην επαγγελματική του καριέρα όσο και στην προσωπική του ζωή πάντα με υγεία και επιτυχίες”.

Σχετικά άρθρα