Πρόσφατα οι διεθνείς παίκτες του Προμηθέα αποκλείστηκαν από την αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τα παιχνίδια στη «φούσκα» της Λετονίας, καθώς οι παίκτες της ομάδας του Μάκη Γιατρά ήρθαν σε επαφή με άτομα που ήταν θετικά στον ιό.

Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οι Πατρινοί ανακοίνωσαν τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού (2 σε μέλη της ομάδα και 1 παίκτη), γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις. Η ΑΕΚ αποφάσισε αρχικά να μην επιτρέψει στους διεθνείς της (Κατσίβελη, Χρυσικόπουλο, Μωραϊτη) να προπονηθούν με την «γαλανόλευκη» καταγγέλλοντας πως οι άνθρωποι του Προμηθέα ήξεραν εξ αρχής πως υπήρχαν κρούσματα εντός της ομάδας και τα απέκρυψαν.

Έπειτα από διαβουλεύσεις και συζητήσεις επί συζητήσεων ανάμεσα στην ομοσπονδία και την Ένωση το κλίμα άλλαξε όσον αφορά τους διεθνείς, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην αποστολή και θα ταξιδέψουν κανονικά στη Ρίγα με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο λόγος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν πως η ΕΟΚ έδωσε διαβεβαιώσεις στην ΑΕΚ πως θα υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι Πατρινοί την κατάσταση και θα γίνει έρευνα για το αν τα κρούσματα προέκυψαν πριν ή μετά τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, που έγινε την περασμένη Παρασκευή.

Η Ομοσπονδία θα ανοίξει φάκελο από την Δευτέρα (15/02) καθώς υπάρχουν πολλές πληροφορίες που έχουν φτάσει για παραβάσεις του πρωτοκόλλου!

Σχετικά άρθρα