Ούτε η δύσκολη και σκληρή έδρα του ΓΑΣ Κομοτηνή κατάφερε να σταθεί “εμπόδιο” στην ξέφρενη πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προελαύνει προς την Α2 και δείχνει ικανός να πετύχει στο ιστορικό όνειρο.

Οι Ηπειρώτες βρίσκονται σε φοβερή κατάσταση και με ρεκόρ 12-1 οδηγούν την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής και μάλιστα απέχουν δύο νίκες από τους διώκτες τους Δόξα Λευκάδας και Ένωση Καβάλας, γεγονός που δημιουργεί ένα… μαξιλαράκι ασφαλείας, χωρίς φυσικά να αποπροσανατολίζει και να επαναπαύει κανέναν στην ομάδα.

Η εμπειρία κάποιων παικτών-κλειδιά, σε συνδυασμό με το ταλέντο κάποιων νεότερων παιδιών, φέρνουν ικανά αποτελέσματα, με τη “σφραγίδα” του Θωμά Κωστόπουλου να είναι έντονη. Παρότι είναι μόλις 34 ετών, ο ταλαντούχος προπονητής κουβαλάει εμπειρία 15 ετών στους πάγκους σαν βοηθός ή head coach και πλέον δείχνει πιο ώριμος από ποτέ. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν εκείνος που είχε οδηγήσει τον Ηρακλή στην επάνοδό του από τη Β’ Εθνική, παρότι νεαρός τότε σε ηλικία, ενώ πλέον διαχειρίζεται ιδανικά τον ΠΑΣ Γιάννινα και βαδίζει στο σωστό μονοπάτι για τον βαρυσήμαντο στόχο που θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία για το μπάσκετ της Ηπείρου.

Σχετικά άρθρα