Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην «τραγική» όπως τη χαρακτήρισε άμυνα της ομάδας του, καθώς και στο ότι οι παίκτες του παρουσιάστηκαν βιαστικοί στο επιθετικό κομμάτι στο δεύτερο ημίχρονο.

Παράλληλα, σημείωσε πως δεν μπορεί να «ξέρει» πως σκέφτεται ο κάθε παίκτης της ομάδας, ενώ τόνισε πως η κακή άμυνα στο ένα εναντίον ενός ήταν οδήγησαν σε μεγάλο βαθμό στην ήττα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του «τριφυλλιού»:

«Κάναμε μια ήττα που μας πονάει πάρα πολύ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν τραγικοί στην άμυνα. Βγάλαμε ελάχιστες άμυνες. Αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση της Άλμπα, τρέχει καλά στο γήπεδο και παίζει ένα ελεύθερο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε στην άμυνα. Οι ψηλοί ανέβαιναν ψηλά. Βελτιωθήκαμε στην άμυνα, αλλά ήμασταν βιαστικοί στην επίθεση. Αυτά».

Για τη θέληση των παικτών του Παναθηναϊκού στην άμυνα και αν επηρεάστηκαν οι «πράσινοι» από όσα έγιναν μετά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πατρών: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Δεν ξέρω πώς σκέφτεται ο καθένας. Ένα χαμηλό σχήμα μας τρυπούσε και μας έβαζε εύκολα σουτ. Φάγαμε 20π. στο πρώτο μέρος στο 1vs1. Δεν μπορώ να είμαι στο κεφάλι κανενός».

Για το πιο μικρό ροτέισιον: «Ήταν η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο. Έπαιζαν με ημίψηλα σχήματα. Τους ματσάραμε. Αυτό γύρισε το ματς. Έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι στην επίθεση. Αποφασίσαμε να πάμε με τα παιδιά που θα βάλουν το κορμί τους και θα παίξουν άμυνα. Πληρώσαμε στο πρώτο μέρος ότι προσεγγίζαμε μόνο το επιθετικό κομμάτι».

Για την ίδια πεντάδα στις παρατάσεις: «Παίζαμε αλλαγές. Οι γκαρντ μας δεν μπορούσαν να κρατήσουν στο 1vs1. Ανεβάσαμε τους ψηλούς πάνω. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε άλλη άμυνα. Αλλάξαμε το κομμάτι της τακτικής μας. Δεν έχουμε άλλα αθλητικά παιδιά που να παίζουν αυτό το πράγμα».

Για το τι θέλει και τι μπορεί να αλλάξει στα επόμενα ματς: «Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το παιχνίδι που έγινε, μόνο αυτό. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση».

Σχετικά άρθρα