Ο Γκάρι Πέιτον φιλοξενήθηκε στο Last Dance και, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι η η άμυνά του προκαλούσε προβλήματα στον Μάικλ Τζόρνταν.

Κάτι το οποίο, ωστόσο, όχι μόνο δεν είχε παραδεχτεί ο «Air», που γέλασε μάλιστα περιπαικτικά στους ισχυρισμούς του «γαντιού». Ο θρύλος των Σόνικς δήλωσε ενοχλημένος από την αντίδραση του Τζόρτναν, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εκνευρίστηκα. Ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο εκείνη την ώρα, αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι που θα έπρεπε να περιμένω από τον Μάικλ, γιατί κι εγώ θα έκανα το ίδιο. Δεν θα παραδεχθώ ποτέ ότι κάποιος μπορούσε να με σταματήσει με την άμυνά του. Θα λέω κι εγώ ότι κανείς δεν μου δημιούργησε προβλήματα στην καριέρα μου, με μοναδική εξαίρεση τον Τζον Στόκτον. Οπότε πάει κάπως έτσι.

Ο Μάικλ ήταν πάντα κυρίαρχος στο παρκέ, αλλά νομίζω πως εγώ και ο Τζο Ντούμαρς τον δυσκολεύαμε πραγματικά. Δεν περίμενα κάτι άλλο από εκείνον. Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Είναι ο άνθρωπος που όλοι μιλάμε για εκείνον ως τον καλύτερο μπασκετμπολίστα ever κι αυτό είναι ΟΚ. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό».

Σχετικά άρθρα