Η Δάφνη Δαφνίου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση των Γκιόργκι Μεσκί, Δημήτρη Παυλίτινα, Ηλία Λιαράκου, Δημήτρης Μήτσου και Γιάννη Καρακεχαγιά ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι ανακοινώσεις της ομάδας από το Χαϊδάρι:

«Μέρα ανακοινώσεων σήμερα και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις νέες συνεργασίες! Ο Δημήτρης Μήτσου, small forward, 32 ετών, με πολυετή παρουσία στον Α.Ο. Αγρινίου στις εθνικές κατηγορίες και o Γιάννης Καρακεχαγιάς, guard, 23 ετών από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και μετέπειτα πορεία σε Κρόνο Αγ.Δημητρίου, Καβάλα και Ελευθερούπολη ανήκουν πλέον στην οικογένεια της Δάφνης Δαφνίου! Τους ευχόμαστε καλή αρχή, με υγεία και πολλές επιτυχίες!»

«Παρασκευή σήμερα και συνεχίζουμε με προσθήκες στην αντρική ομάδα. Τρείς τον αριθμό. Πρώτη αυτή του Ηλία Λιαράκου, γεννημένο το 2002, στην θέση του small forward και προηγούμενη ομάδα τον Πανιώνιο. Καλωσήρθες στην ομάδα! Καλή αρχή με υγεία!»

«Δεύτερη ανακοίνωση για σήμερα ο Παυλίτινας Δημήτρης, 18 ετών, 1.98 ύψος και παρουσίες στο εφηβικό του Χολαργού και την ΑΕΚ! Του ευχόμαστε υγεία και καλή αρχή!»

«Και το καλύτερο το φυλάγαμε για το τέλος! Μια μεταγραφή που μπορεί να κράτησε καιρό να ολοκληρωθεί αλλά νομίζουμε ότι θα μας αποζημιώσει και με το παραπάνω! Γνωρίστε τον Giorgi Meskhii, power forward – center με ύψος 2.05. Είναι 18 ετών και μέλος της Εθνικής Γεωργίας U20 με παρουσία πέρσι σε ομάδα Α2 της Γεωργίας όπου κατέγραψε 18.1 πόντους και 7.7 ριμπάουντ μέσο όρο! Καλωσήρθες και καλή αρχή!»

Σχετικά άρθρα