Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας για 3η συνεχόμενη χρονιά το Συνέδριο Slide2Open Shipping Finance 2020.

Οι διοργανωτές και οι ομιλητές κάλυψαν ολόκληρο το φάσμα των επαγγελματιών του χώρου, με εκτεταμένη γνώση και επαγγελματική εμπειρία στους τομείς εξειδίκευσής τους με τον γνωστό δημοσιογράφο Yuri Bender να εκτελεί χρέη Συντονιστή. Ο Yuri Bender είναι Αρχισυντάκτης και Professional Wealth Management των Financial Times και το Basketworld.net βρήκε την ευκαιρία για μια σύντομη… μπασκετική κουβέντα, η οποία επικεντρώθηκε στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον τραγικό θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ.

Αναλυτικά όσα μας είπε για τον θρύλο του ΝΒΑ ο Yuri Bender:

«Οπωσδήποτε είναι μακάβριο όλο αυτό που συνέβη με τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του, όπως φυσικά και για τους υπόλοιπους που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο. Ήταν ένα σοκ για όλους και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι όλοι στις ΗΠΑ μιλούν για το δυστύχημα και το θάνατο του Κόμπι. Ήταν ένας άνθρωπος-πρότυπο για τα νέα παιδιά, ένας αθλητής υπόδειγμα, που κατά πολλούς είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει στον Μάικλ Τζόρνταν.

Κατά τη γνώμη μου, το μπάσκετ πλέον έχει γίνει πιο δύσκολο ειδικά στο αθλητικό κομμάτι σε σχέση με το παρελθόν. Δε νομίζω, ωστόσο, ότι είναι κανείς σε θέση να πει ποιος είναι ο μεγαλύτερος καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών. Τέτοιου είδους συγκρίσεις δεν οδηγούν πουθενά. Θεωρώ πάντως  πως ο Μάικλ Τζόρνταν υπήρξε περισσότερο ταλαντούχος, ενώ ο Κόμπι ήταν πιο εργατικός».

Photo credits: PHOTOPRESS/Θ&Α Αναγνωστόπουλοι

Σχετικά άρθρα