Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε στο Eurohoops και αναφέρθηκε στην περίοδο που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό (2013-2015), όντας ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο Αμερικανός, μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε ότι ο Δημήτρης Αγραβάνης προσπαθούσε σκόπιμα να του προκαλέσει τραυματισμό στην προπόνηση και μάλιστα επανειλημμένα!

«Βρείτε ένα συμπαίκτη ή προπονητή που θα πει ότι εγώ ήμουν αντιεπαγγελματίας ή κακός συμπαίκτης. Πράγματι, αυτό το λέω για τον εξής λόγο, από όλα τα αποδυτήρια που έχω βρεθεί υπάρχουν δύο ή ίσως τρεις που πραγματικά δεν συμπαθώ καθόλου. Το μίσος είναι πολύ δυνατή λέξη, αλλά υπάρχουν τρεις που πραγματικά ήθελα να χτυπήσω όσο ήμασταν συμπαίκτες, τους Λουκ Τζάκσον, Δημήτρη Αγραβάνη και Τζακ Ντεβέκι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέτγουεϊ, προσθέτοντας:

«Ο Αγραβάνης ήταν ακόμα νεαρός, αλλά φίλε, δεν έχω αντιμετωπίσει άλλη φορά αντίστοιχο χαρακτήρα. Ήταν σίγουρος πως ήταν καλύτερος από εμένα και εγώ δεν είχα πρόβλημα, επειδή αυτή είναι η σωστή προσέγγιση. Αλλά όταν φτάνεις τόσο μακριά ώστε να προσπαθείς σκόπιμα να μου προκαλέσεις τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης, τότε έχουμε πρόβλημα. Δεν ήταν μόνο μία ή δύο φορές. Αυτό γινόταν κάθε ημέρα.

Έπρεπε να προσέχω τα πόδια μου όταν με μάρκαρε ή να αποφεύγω αγκωνιές. Αστειευόμουν με συμπαίκτες λέγοντας ότι είχε κούκλες βουντού για εμένα και τον Πρίντεζη στο δωμάτιό του, επειδή κάθε χρόνο θα συνέβαινε κάτι σε κάποιον από εμάς. Αυτή η κατάσταση ήταν τρελή».

Σχετικά άρθρα