Για το προσεχές παιχνίδι με τον Προμηθέα, τον στόχο της παραμονής του Ιωνικού στην Basket League, αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό του Αντώνη Κόνιαρη, μίλησε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Ανδρέας Πετρόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε::

«Τα περαστικά στον Αντώνη, η παραμονή και το τεστ με τον Προμηθέα

Γεια σας φίλοι της Stoiximan Basket League

Θέλω να ξεκινήσω το σημερινό μου blog με την πιο δυσάρεστη είδηση της προηγούμενης εβδομάδας. Στο ματς με την Λάρισα, ο συμπαίκτης μου Αντώνης Κόνιαρης τραυματίστηκε, υπέστη ρήξη χιαστού κι αυτό είναι κάτι που μας στεναχώρησε πάρα πολύ όλους στην ομάδα.

Πάντα ένας τέτοιος τραυματισμός είναι κάτι πολύ άσχημο, αλλά πόσο μάλλον σε αυτό το timing, που ο Αντώνης έβρισκε όλο και περισσότερο τα πατήματά του σε ένα νέο περιβάλλον. Θέλω να του ευχηθώ κι από εδώ περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα παρκέ.

Αυτό το γεγονός επισκίασε τη μεγάλη χαρά που μας έδωσε η νίκη της περασμένης Κυριακής. Όπως είχα γράψει, ξέραμε ότι με θετικό αποτέλεσμα θα αγκαλιάσουμε την οριστική επίτευξη του μεγάλου στόχου της παραμονής. Τα καταφέραμε, με ανατροπή μάλιστα, κι αυτό μας επιτρέπει να βλέπουμε με μεγαλύτερη άνεση τη συνέχεια.

Ασφαλώς, με τη λέξη άνεση δεν εννοώ ότι θα επαναπαυτούμε. Αντιθέτως, αρχής γενομένης από το ματς στην Πάτρα με τον Προμηθέα, πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε ένα πολύ δυναμικό φινάλε στο πρωτάθλημα και να δώσουμε μερικούς ακόμη λόγους για χαμόγελα στον κόσμο μας.

Αντιμετωπίζουμε μια πραγματικά ισχυρή ομάδα και θα είναι ένα ακόμη τεστ για να δούμε πώς ματσάρουμε με τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος».

Σχετικά άρθρα