Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους ο Λούκα Ντόντσιτς και η μητέρα του, Μίριαμ. Όπως αναφέρει ο έγκυρος ρεπόρτερ Μαρκ Στάιν, ο Σλοβένος σούπερ σταρ κατέθεσε την Τρίτη αίτημα στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών ζητώντας να ακυρώσει την καταχώρηση του εμπορικού σήματος “LUKA DONCIC 7” που ανήκει επί του παρόντος στη μητέρα του.

Ο άσος των Μάβερικς, στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ, είχε εκχωρήσει στη μητέρα του το δικαίωμα να διαχειρίζεται εμπορικά το όνομά του. Στην πορεία, ωστόσο, φαίνεται πως προέκυψε διαμάχη ανάμεσα στον παίκτη και τη μητέρα του, με τον πρώτο να επιθυμεί να έχει τον πλήρη έλεγχο για κάθε τι που τον αφορά σε εμπορικό επίπεδο. Μετά από άκαρπες προσπάθειες να διαπραγματευτεί τη μεταβίβαση του ελέγχου, ο Ντόντσιτς έστειλε γραπτή ειδοποίηση τον Ιούλιο του 2021, σύμφωνα με την οποία επιθυμούσε να ανακαλέσει αυτή τη συγκατάθεση.

Οι προσπάθειες του 23χρονου γκαρντ να καταχωρίσει το “LUKA DONCIC” ως εμπορικό σήμα υπό τον έλεγχό του απορρίφθηκαν λόγω του υπάρχοντος εμπορικού σήματος “LUKA DONCIC 7”, το οποίο η μητέρα του αρνήθηκε να παραχωρήσει, χρησιμοποιώντας μάλιστα το προηγούμενο λογότυπο του Ντόντσιτς.

Ξένα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο λόγος που ο Ντόντσιτς ήρθε σε ρήξη με τη μητέρα του λόγω της σχέσης της με τον Μπόρις Πόζεγκ. Μάλιστα, η πλευρά του παίκτη φέρεται να έκανε ό,τι μπορούσε, ώστε η συγκεκριμένη διαμάχη να μη δει το φως της δημοσιότητας.

H Mίριαμ Πότερμπιν, όπως είναι το όνομα της μητέρας του Ντόντσιτς, υπήρξε μοντέλο στα νιάτα της και παντεύτηκε τον άλλο παίκτη, Σάσα Ντόντσιτς, με τον οποίο χώρισαν το 2008. Ο Λούκα μεγάλωσε μαζί της, εκείνη μετακόμισε για χάρη του στη Μαδρίτη και στο Ντάλας, αλλά πλέον φαίνεται πως υπάρχει ρήξη.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχετικά άρθρα