Ο πρόεδρος της Λάρισας, Θοδωρής Ριζούλης, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κανέναν λόγο να διαμαρτύρεται για την διαιτησία της μεταξύ τους σειράς, ενώ αναφέρθηκε και στα επεισόδια στη φυσούνα.

Για τη σειρά με τον Παναθηναϊκό: «Εμείς μετά τα παιχνίδια με τον Κολοσσό είπαμε ότι σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, δεν τον φοβόμαστε και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε και μέχρι στιγμής, όπως βλέπετε, πάμε πολύ καλά. Εντάξει, δεν έχουμε κάνει τίποτα, ο Παναθηναϊκός παραμένει το μεγάλο φαβορί, έχει την έδρα, εμείς θα πάμε να παίξουμε άλλο ένα ματς, όπως ξέρουμε να παίζουμε, κι ό,τι έρθει.

Τα τελευταία τρία ματς, τα δύο με τον Παναθηναϊκό και το ένα με τον Κολοσσό, ο κόσμος της Λάρισας έχει αρχίσει να έρχεται πολύ κοντά στην ομάδα κι αυτό είναι πολύ καλό για το παρόν και το μέλλον. Μας έλειψε ο κόσμος, η αλήθεια είναι αυτή, δεν τον είχαμε κοντά μας τα δύο αυτά χρόνια που είμαστε στην Α1, αλλά τώρα άνοιξε η όρεξη, έτσι πάνε αυτά, έτσι είναι ο κόσμος, οι επιτυχίες τον έφεραν πιο κοντά και ελπίζουμε να μείνει.

Την πιστεύαμε την ομάδα δεν παρατούσε κανένα παιχνίδι, με όποιον κι έπαιζε, και με τον Κολοσσό, για παράδειγμα, ήμασταν πίσω με οκτώ πόντους λίγο πριν τελειώσει το ματς, και πάλι δεν το παρατήσαμε. Εντάξει, δεν έγινε αυτό απ’ την αρχή, έγιναν κάποιες αλλαγές με τον Φώτη Τακιανό, με το τεχνικό επιτελείο, με παίκτες, μετά η ομάδα βρήκε ρυθμό και κανένα παιχνίδι δεν παράτησε, απ’ τον Απόλλωνα Πάτρας, που άρχισε να παίζει καλά, δεν παράτησε κανένα παιχνίδι».

Για τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού: «Είναι κακό για το ελληνικό μπάσκετ να διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός που είναι μια μεγάλη ομάδα να διαμαρτύρεται έτσι, χωρίς να έχει δίκιο, εναντίον της Λάρισας, και το λέω εγώ που ξέρετε πολύ καλά πως είμαι υποστηρικτής της. Και δεν έχει δίκιο, να πεις ότι είχε δίκιο, να πω εντάξει, εμείς κερδίσαμε καθαρά και αυτό που λένε για τη ζέστη, αυτό το είχαν και οι δικοί μας οι παίκτες, όχι μόνο του Παναθηναϊκού. Ότι δεν ήταν καλές οι συνθήκες, συμφωνώ, αλλά ήταν και για τις δύο ομάδες».

Για το επεισόδιο στην φυσούνα: «Για το επεισόδιο, πήγαν να ορμήξουν στον Καράμπελα, χωρίς λόγο, ο Νέντοβιτς και ο Κασελάκης, εγώ πήγα απλά να τους χωρίσω, να μην αρπαχτούν παραπάνω, τους πήγα πιο εκεί, να μη γίνει κάτι παραπάνω, έτρεξε μετά κι ο κ.Βόβορας, με πολύ φόρα, εγώ μπήκα ανάμεσα, για να μη γίνει επεισόδιο, είδα ότι είχε πολλά νεύρα, δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, απλά δεν ήθελα να γίνει κάτι που ίσως το μετανιώναμε όλοι μετά. Ήταν μια ένταση της στιγμής, δεν υπήρξε συνέχεια.

Στον πέμπτο ημιτελικό θα πάμε και πάλι να παλέψουμε, είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός είναι πιο μεγάλη ομάδα από εμάς, εμείς θα πάμε να παλέψουμε, όπως κάνουμε πάντα, πάντα παλεύουμε. Ξέρουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας, η ομάδα μας είναι έτσι κι αλλιώς κερδισμένη, έχει φτάσει στο ταβάνι μας».

Για την αδειοδότηση: «Όσον αφορά στην αδειοδότηση, εμείς έχουμε πάρει μια μικρή παράταση για να δώσουμε εγγυητική, αφού λόγω του στοιχήματος δεν πήραμε, όπως όλες οι ομάδες, τα χρήματα που μας είχαν υποσχεθεί. Θα το κάνουμε στις επόμενες ημέρες, δέκα το πολύ, αφού δε μας λείπει κάτι άλλο και δεν έχουμε κάποιο θέμα. Όλες οι ομάδες πόνεσαν με αυτό που έγινε, όχι μόνο εμείς».

Για τον Τακιανό: «Όποιος είναι καλύτερος, θα πάρει τον Τακιανό, θα δούμε τι θα γίνει, θα μιλήσουμε κι αν τα βρούμε, όλα καλά. Σίγουρα έχουμε κάποιο πλεονέκτημα, έχουμε και την Ευρώπη, έχουμε μιλήσει μόνο με το BCL μέχρι στιγμής, έχουμε ξεκινήσει κάποιες επαφές, θα δούμε».

Σχετικά άρθρα