Ο Σκότι Πίπεν βρέθηκε φιλοξενούμενος σε podcast και -παλιά του τέχνη κόσκινο- τα… έχωσε για πολλοστή φορά στον Μάικλ Τζόρνταν, ενώ αυτή τη φορά δεν ξέχασε και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!

«Ο Μάικλ ήταν άθλιος παίκτης πριν πάω εγώ στους Μπουλς. Ήταν πολύ άσχημο να παίζεις μαζί του. Συνέχεια έπαιζε ένας εναντίον ενός, έπαιρνε κακά σουτ και ξαφνικά γίναμε ομάδα και αρχίσαμε να κερδίζουμε. Όλοι όμως ξεχνάτε ποιος ήταν πριν από αυτό. Το παιχνίδι μας είναι ομαδικό και ένας παίκτης δεν αρκεί για να τα καταφέρει» είπε ο «Ινδιάνος», προσθέτοντας:

«Είναι δύσκολος άνθρωπος. Ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Τόσα χρόνια δεν είχαμε πάει να φάμε οι δυο μας» αποκάλυψε.

Αναφορικά με τον ΛεμΜρόν Τζέιμς, ο Πίπεν υποστήριξε ε ότι έχει μεγαλύτερη καριέρα από τον «Βασιλιά». «Η δική μου καριέρα είναι πιο πετυχημένη από του ΛεΜπρόν. Έχω έξι δαχτυλίδια! Για μένα δεν υπάρχει καν η συζήτηση για GOAT, σημασία έχουν οι σπουδαίες ομάδες. Αν θέλετε ατομικές επιδόσεις, τότε να βλέπετε ατομικά σπορ. Αν το δούμε σαν επιτεύγματα μέσα από την ομάδα, έχω περισσότερες επιτυχίες. Εσείς θέλετε ατομικά παράσημα ή πρωταθλήματα; Εγώ δεν κυνήγησα τα δικά μου!».

Σχετικά άρθρα