Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπασκόνια με 75-74, για την 7η αγωνιστική της Euroleague και ο Άλεκ Πίτερς παραδέχθηκε μετά το παιχνίδι πως πονάει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πονάει, δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς. Επιστρέψαμε, αλλά χάσαμε για ένα σουτ. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο, αλλά αν δεν είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά επειδή όλες οι ομάδες είναι καλές, θα σε τιμωρήσουν. Δεν μπορούμε πολλές φορές να σκοτώσουμε το μομέντουμ των αντιπάλων, δεν βρίσκουμε τον τρόπο. Ένα κακό διάστημα μάς επηρεάζει. Εγώ προσωπικά στο τέλος είχα κακές στιγμές, ίσως να είχαμε κερδίσει, αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ. Ήταν σκληρή η αποψινή ήττα.

Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, δεν είμαστε όμως στο επίπεδο που πρέπει στο μεγαλύτερο μέρος των ματς. Ξέρω ότι μπορούμε να το λύσουμε αυτό και να είμαστε καλύτεροι. Αυτό που θέλω είναι να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, αλλά αυτό να συνδυάζεται και με νίκες, γιατί αυτό μετράει. Τα λάθη και οι κακές αποφάσεις μπορούν να επισκιάσουν μία καλή εμφάνιση. Νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση».

Σχετικά άρθρα