Ο Αλεκ Πίτερς τόνισε το επίπεδο δυσκολίας του αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες είναι καλοκουρδισμένη μηχανή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

-το ματς με την Παρτιζάν σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν: «Αυτό είναι το ωραίο μέρος της σεζόν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ετοιμοπόλεμοι για όσα έρχονται τότε θα έχουμε… πρόβλημα. Όμως η ομάδα μας την τελευταία εβδομάδα στην προπόνηση και εν όψει του ματς με την Παρτίζαν είναι έτοιμη για όλες τις δυσκολίες που θα έχουμε σε αυτό το ματς, όπως και στα υπόλοιπα που θα δώσουμε».

-τη φρεσκάδα του Ολυμπιακού: «Δεν θες να είσαι σε… κακό ρυθμό σε αυτό το σημείο της σεζόν, με μόνο λίγα ματς να απομένουν για τα playoffs. Πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση με την Παρτίζαν, μιας και θα συναντήσουμε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα με σπουδαίο προπονητή. Πρέπει να το προσεγγίσουμε με τη σωστή νοοτροπία και ένταση, διατηρώντας τον ρυθμό μας».

-την Παρτίζαν: «Είναι καλή ομάδα, με εξαιρετικό τεχνικό και με παίκτες που έχουν ταλέντο και εμπειρία στην Euroleague. Έχουν εξαιρετική ατμόσφαιρα εντός έδρας και το ξέρουμε. Περιμένουμε ένα… θορυβώδες ματς. Θα είναι δύσκολο και περιμένουμε να παίξουμε καλά».

-την απουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Είναι ασυνήθιστο, αλλά έχουμε ετοιμαστεί και έχουμε ήδη το ματς με το Λαύριο όπου μας καθοδήγησε ο κόουτς Παπάς. Ετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι όπως και για όλα τα άλλα. Είμαστε μια… καλοκουρδισμένη μηχανή σε αυτό σημείο της σεζόν και όλα θα είναι όπως πάντα. Εύχομαι περαστικά στον κόουτς Μπαρτζώκα και ευελπιστούμε να τον έχουμε κοντά μας στον επόμενο αγώνα».

-το αν θα του λείψουν οι… φωνές του Μπαρτζώκα: «Θα ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολο να τον ακούσουμε με την ατμόσφαιρα στην έδρα της Παρτίζαν. Χρειαζόμαστε τον προπονητή μας και μας λείπει. Να γίνει καλά και τον περιμένουμε να επιστρέψει».

Σχετικά άρθρα