Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του Eurohoops υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο ο Τάιλερ Ντόρσεϊ να «κοπεί» από τους Μάβερικς και να μείνει ελεύθερος στην αγορά ακριβώς με την έναρξη της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Αν τελικά κοπεί ο πρώην άσος του Ολυμπιακού (ακόμα δεν είναι δεδομένο, αλλά η πλευρά του έχει ενημερωθεί για αυτό το ενδεχόμενο), τότε θα εισπράξει πλήρης αποζημίωση για το συμβόλαιό του, κάτι βεβαίως που δεν προκαλεί πρόβλημα στο Ντάλας.

Η εξέλιξη αυτή ανατρέπει τα σχέδια του Ντόρσεϊ και ειδικά λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το ΝΒΑ και οι θέσεις στις υπόλοιπες ομάδες έχουν καταληφθεί.

Αν τελικά δεν μείνει στους Μάβερικς, τότε ο Ντόρσεϊ έχει δύο επιλογές: Ή να ψάξει άμεσα ένα συμβόλαιο στην G-League, αναζητώντας αργότερα για 10ήμερα ή μηνιαία συμβόλαια όπου υπάρξουν κενά στις 30 ομάδες του ΝΒΑ, είτε να επιστρέψει στην Ευρώπη όπου ήδη το όνομα του βρίσκεται ψηλά κι αναμένεται σίγουρα να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Ευρωλίγκα, αλλά με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που του έδιναν το καλοκαίρι η Φενέρ (1.5) ή ο Ολυμπιακός (περίπου 1.2 εκατ.)!

Ο Ντόρσεϊ θέλει παράλληλα να εξαντλήσει την πιθανότητα να παίξει για τρίτο χρόνο στο ΝΒΑ ώστε να εξασφαλίσει και την ανάλογη σύνταξη που παίρνουν οι αθλητές στο μέλλον, αλλά πλέον αυτό φαίνεται να είναι απλή υποσημείωση.

Σχετικά άρθρα