Η Αρμάνι Μιλάνο ενημέρωσε στα τέλη Μαρτίου πως ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας και από τότε δεν έχουν υπάρξει ακριβή νέα για την πορεία της υπόθεσης και το… χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού στη δράση.

Ο Μήτογλου παραμένει στα «πιτς» και περιμένει την ποινή του, η οποία ήδη… μετράει, όσους μήνες βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων. Παράλληλα, μαζί με τον δικηγόρο του, Σοφοκλή Πιλάβιο, ετοιμάζονται για την εκδίκαση της υπόθεσης, που θα ξεδιαλύνει το τοπίο αναφορικά με την τιμωρία του παίκτη.

Μιλώντας στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» ο Πιλάβιος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι όλη αυτή η καθυστέρηση μπορεί να βγει σε καλό, ενώ ανέφερε πως η δίκη θα γίνει πιθανότατα τον Νοέμβριο. Από εκεί και πέρα, εξήγησε ποια βήματα θα μπορεί να ακολουθήσει ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ, σε περίπτωση που προχωρήσει σε έφεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος νομικός:

«Έχει περάσει πολύς καιρός, καθώς υπήρχε η λεγόμενη προδικασία, πράγματα που απαιτούνταν για να φτάσουμε στη δίκη, η οποία βεβαίως δεν είναι ακριβώς δίκη. Έχουμε κάνει πάρα πολλή δουλειά, η λεγόμενη δίκη θα γίνει πιθανότατα τον άλλο μήνα. Δεν μου άρεσε που άργησε τόσο πολύ, όμως μπορεί να βγει σε καλό η καθυστέρηση. Υπάρχει το δικαίωμα δύο εφέσεων, η μία στο εφετείο της FIBA και η άλλη στο CAS, ωστόσο αν φτάσουμε εκεί θα αναγκαστώ να εγκαταλείψω την υπόθεση καθώς αποτελώ μέλος του».

Σχετικά άρθρα