Μάλλον αναγκαστική ήταν η ακύρωση της σεζόν στην Euroleague, όπως επισήμανε ο Ρικ Πιτίνο στο ισραηλινό δίκτυο Sport5.co.il.

«Το περίμενα, η κατάσταση ήταν πολύ πιο σοβαρή από αυτό που πίστευαν οι περισσότεροι. Η διαφορά ανάμεσα στην Euroleague και το ΝΒΑ δεν αφορά το παιχνίδι, αλλά τα έσοδα από τα τηλεοπτικά. Το ΝΒΑ δεν μπορεί να χάσει τόσα χρήματα, αλλά θα κερδίσει κιόλας, αν διεξαχθούν τα playoffs. Για την Euroleague δεν έχει νόημα. Ήταν πιο λογικό να διακόψουν την σεζόν και να ετοιμαστούν για την επόμενη χρονιά» είπε αρχικά ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού για να προσθέσει στη συνέχεια πως:

«Στην Euroleague είναι καλύτερη η επίθεση, λόγω κίνησης, εναλλαγής και εξαιρετικού passing game. Το ΝΒΑ είναι μία διαφορετική κατηγορία, αλλά η Euroleague είναι απολαυστική, εξαιρετική».

Ο Πιτίνο αναφέρθηκε επίσης και στο Last Dance. «Νομίζω πως ήταν φτιαγμένο στα μέτρα του Μάικλ, γιατί ήταν παραγωγή δικής του εταιρείας Είχε περισσότερο έλεγχο πάνω στο προϊόν. Όχι όπως συνέβη με τον Πίπεν και τους άλλους παίκτες. Πάντως ο Τζόρνταν είναι για μένα ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών και τον ξέρω πολύ καλά προσωπικά. Το ντοκιμαντέρ αυτό ήταν καλό για μας, ειδικά στην περίοδο της πανδημίας».

Σχετικά άρθρα