Η Euroleague ζήτησε από τους προπονητές να κάνουν τις προβλέψεις τους για τον νικητή και τον MVP του Final-4 και ο Ρικ Πιτίνο εξέφρασε την προτίμησή του στην Εφές και στον Σέιν Λάρκιν.

Αναλυτικά:

Ποιος θα νικήσει στον πρώτο ημιτελικό; «Πιστεύω πως θα το κάνει η Έφες επειδή η Φενέρ έχει πολλούς τραυματισμούς σε παίκτες κλειδιά όπως ο Κάλινιτς, ο Βέσελι (σ.σ. θα παίξουν) και ο Λοβέρν».

Ποιος θα νικήσει στο δεύτερο ημιτελικό; «Η Ρεάλ επειδή η ΤΣΣΚΑ επικράτησε δύο φορές μέσα στην κανονική περίοδο. Νομίζω πως θα είναι δύσκολο να νικήσει και τρίτη φορά μία τόσο σπουδαία ομάδα όπως η Ρεάλ. Η ομάδα που χάνει είναι αυτή που πάντα κάνει τις κατάλληλες προσαρμογές να πάρει τη νίκη στο επόμενο ματς».

Ανάμεσα στους δύο φιναλίστ που επιλέξατε, ποιος θα νικήσει στον τελικό; «Η Εφές μπορεί να πάρει το τρόπαιο. Ισχύει για μένα ο ίδιος κανόνας: η Έφες έχασε δύο φορές φέτος από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κανονική περίοδο. Όπως είπα και παραπάνω, η χαμένη κάνει τις σωστές αλλαγές για να επιστρέψει στην επόμενη αναμέτρηση».

Ποιος θα είναι ο MVP; «Ο Σέιν Λάρκιν. Είναι ο παίκτης κλειδιά για την Έφες Αναντολού και βρίσκεται σε σπουδαία αγωνιστική κατάσταση αυτή τη στιγμή».