Κανονικά στον πάγκο της Εθνικής για το Προολυμπιακό Τουρνουά του 2021 θα είναι ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να προπονήσει τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο των «πρασίνων».

«Τη δεύτερη χρονιά δεν ήθελα να προπονήσω τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν του δικού μου στιλ η ομάδα της δεύτερης χρονιάς.

Αυτό που ήθελα ήταν να προπονήσω την Εθνική ομάδα. Το οποίο και θα κάνω. Θα προπονήσω την Εθνική ομάδα», είπε ο 67χρονος Αμερικανός προπονητής σε συνέντευξή του στο Οpen, που θα μεταδοθεί την Κυριακή (17/5).

Ο Ρικ Πιτίνο αναφέρθηκε και στον Μάικλ Τζόρνταν, λέγοντας: «Όλοι έχουν πάθη και σύνδρομα. O Τζόρνταν έχει το σύνδρομο του ανταγωνισμού. Τυχαίνει να τον ξέρω αρκετά καλά. Πολύ καλό παιδί με πολύ πάθος αλλά θυμηθείτε, αν παίξεις μία παρτίδα σκάκι με τον Τζόρνταν, και δεν είναι καλός στο σκάκι, θα τον κερδίσεις. Αλλά τότε θα βγει έξω και θα βρει κάποιον που ξέρει καλό σκάκι και θα σε προκαλέσει ξανά και θα σε διαλύσει.

Για εμένα ο Τζόρνταν είναι το νούμερο ένα και ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι το νούμερο ένα-άλφα. Δεν είχε την ικανότητα του Μάικλ Τζόρνταν στο σκοράρισμα. Όταν ένα παιχνίδι κρινόταν στις λεπτομέρειες, ο Τζόρνταν μπορούσε να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο μόνος του».

Σχετικά άρθρα