Ο Χουάν Πλάθα προέβη σε σοβαρότατες καταγγελίες για τον τρόπο λειτουργίας της ΑΕΚ κυρίως σε διοικητικό επίπεδο υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως υπήρξαν καθυστερήσεις σε πληρωμές του επιτελείου αλλά και των παικτών που έφτασαν μέχρι και τους 7 μήνες!

«Είναι περίεργο ότι το 2024 συμβαίνουν πράγματα που ήξερα ότι συνέβησαν πριν από 30 χρόνια. Για μένα και τους Βορειοαμερικανούς υπήρξαν 2 μήνες καθυστέρησης πληρωμής, 4 για τους Έλληνες παίκτες και 7 για το προσωπικό. Η ζήτηση είναι ίδια είτε κερδίζεις ή όχι» δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός σε συνέντευξή του στην Ισπανία για την πορεία του στην Ένωση από την οποία αποχώρησε πριν έναν περίπου μήνα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ δεν άφησε αναπάντητους τους ισχυρισμούς του Πλάθα, τονίζοντας σε ανακοίνωσή της ότι «με δική του ευθύνη, ο τέως προπονητής μας, θα υποστεί πρώτος τις συνέπειες του Νόμου».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Ένωση στην ανακοίνωσή της ως απάντηση στις καταγγελίες του Πλάθα:

«Από σεβασμό στην παλαιά διαδρομή του, και επειδή από επιλογή δεν μπήκαμε στη διαδικασία μεσούσης της περιόδου -με την Ομάδα ν’ αγωνίζεται- ν’ αποκαλύψουμε πραγματικά περιστατικά τα οποία προκάλεσαν και το «διαζύγιο», αναλαμβάνοντας μάλιστα και ευθύνες που δεν μας αναλογούν, δεν πρόκειται ν’ απαντήσουμε άμεσα στα όσα «δήλωσε» ο τέως προπονητής μας, παρότι μας προκαλεί κατάπληξη γιατί επέλεξε τώρα, μετά από τόσο καιρό, και πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις της Ομάδας μας για να μιλήσει…

Πάγια τακτική της Διοίκησης της ΑΕΚ BETSSON BC ήταν/είναι να μην απαντά σε κάποιους προπονητές/αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα της Ομάδας μας ανεξάρτητα με τα όσα ενδεχομένως έλεγαν μετά τη φυγή τους, και «τρώγαμε» αδίκως και άγριο «ξύλο» από Μ.Μ.Ε. Αυτή η τακτική μας δεν εκτιμήθηκε όμως.

Η ασυλία για συκοφάντες τελείωσε!

Όσοι αρέσκονται σε ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΨΕΜΑΤΑ και βάλλουν κατά των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας της Α.Ε.Κ. θα οδηγούνται πλέον στη Δικαιοσύνη. Ο τέως προπονητής μας θα υποστεί πρώτος τις συνέπειες του Νόμου, με δική του ευθύνη.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα τοποθετηθούμε αναλυτικά και με λεπτομέρειες σε όσα έγιναν ή δεν έγιναν.

Προσώρας είμαστε υποχρεωμένοι να προσηλωθούμε στους στόχους μας.

ΥΓ: Θα επανέλθουμε σχετικά με τις νομικές κινήσεις μας».

Σχετικά άρθρα