Η 16η Ιουνίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής στο Basketball Champions League της νέας σεζόν, πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνουν γνωστή την απόφαση τους.

Το προηγούμενο διάστημα, έγιναν διάφορες επαφές, προκειμένου να εξασφαλιστεί εξαψήφιο ποσό, μέσω χορηγίας στη φανέλα και στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, περιμένουν απαντήσεις, καθώς αυτό που έχει πάντα στο μυαλό του ο Χατζόπουλος, είναι πρώτα η εξυγίανση της ΚΑΕ.

Και μπορεί αυτό που έγινε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με το «σβήσιμο» όλων των παλιών οφειλών σε παίκτες, προπονητές, ατζέντηδες, να ήταν κάτι σπουδαίο, ωστόσο υπάρχουν ακόμα, σημαντικές εκκρεμότητες που θα «τρέχουν» στη διάρκεια της νέας σεζόν.

Επίσης, ένα κομμάτι που μπορεί να παίξει το ρόλο του, είναι και το νέο format του Basketball Champions League, που θα ισχύσει από την επόμενη σεζόν. Η κανονική περίοδος θα ξεκινάει με οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων και όχι με τέσσερις ομίλους των οκτώ ομάδων, όπως ίσχυε στις προηγούμενες συμμετοχές του ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα