Το «χρηματιστήριο» των φημών γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR πήρε φωτιά το τελευταίο διάστημα, όμως η δημοσιογραφική πραγματικότητα οφείλει να διαχωρίζει το ρεπορτάζ από τα ευσεβή σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, μιλώντας στην εκπομπή «Center Fox» της Foxbet, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο ανάμεσα στο υπαρκτό επενδυτικό ενδιαφέρον και τις ανυπόστατες φήμες περί «πωλητηρίου».
Αναλυτικά: «Αυτό που γνωρίζω είναι ότι γενικότερα υπάρχει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Επειδή ακούω διάφορα… παπατζιλίκια ότι έχει πουληθεί ο Παναθηναϊκός, έχει φτάσει ο Γιαννακόπουλος σε ένα τέτοιο σημείο την ΚΑΕ Παναθηναϊκός που αποτελεί πόλο έλξης για ξένους, Έλληνες, funds, όμως αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει στο μυαλό του Γιαννακόπουλου ότι μπορεί να μπει ο τάδε συμπαίκτης ή να πουλήσει την ομάδα και να φύγει.
Νομίζω ότι είναι πράγματα που θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν εν καιρώ. Ακριβώς επειδή όμως είναι πολυεπίπεδο το παιχνίδι του μπάσκετ, έρχεται το NBA Europe, υπάρχει ενδιαφέρον από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, θα πρέπει να το δούμε σε αρκετό καιρό από τώρα αυτό το όποιο ενδιαφέρον. Προς το παρόν ας μείνουμε στη λέξη ενδιαφέρον και τίποτα περισσότερο από αυτό. Δεν υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό που πρέπει να το πούμε τώρα, αν υπήρχε θα το έλεγα.
Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία που έχει φέρει ο Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό, το γεγονός δηλαδή το να έχει φτάσει σε ένα σημείο μέσα σε τρία χρόνια να έχει εκτοξεύσει τη συνολική του αξία. Έχει και ένα γήπεδο να το συνοδεύει, αλλά να πω την αλήθεια, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν βλέπω να μπορεί να γίνει κάτι και δεν μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Γιαννακόπουλο, ούτε και με συμπαίκτη, γιατί γενικά δεν θα έλεγα πως ο Γιαννακόπουλος είναι ένας τύπος που χρειάζεται συμπαίκτη».



