Ο αντιπρόεδρος του Περιστερίου, Ανδρέας Πολέμης, σε συνέντευξή του σχολίασε, μεταξύ άλλων, την απομάκρυνση του Ηλία Ζούρου, η οποία προκάλεσε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις.

Αναλυτικά, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM είπε:

Για το πως κέρδισε το Περιστέρι τον Παναθηναϊκό:
«Δεν είχαμε πιστέψει στην αρχή ότι μπορούσαμε να πάμε το ματς τόσο κοντά. Αυτό που συζητούσαμε ήταν να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γινόταν. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα επίπεδο παραπάνω από το Περιστέρι, αυτό είναι σίγουρο. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Ο Παναθηναϊκός ήταν ασύνδετος, έκανε λάθη, δεν είχε όρεξη, ίσως δεν του έδωσε και τόση σημασία του αγώνα αυτού. Στο τρίτο δεκάλεπτο πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να το κερδίσουμε και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, ίσως να είχαμε και μια καλύτερη διαφορά».

Για το στοίχημα του φετινού Περιστερίου: «Ο στόχος είναι να επανέλθει το Περιστέρι εκεί που ανήκει. Είναι μια μεγάλη πόλη που αγαπάει το μπάσκετ, εμείς προσπαθούμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Έχουμε κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα που θέλουμε να είναι στις 4 του πρωταθλήματος. Ευελπιστούμε σιγά-σιγά ότι θα καταφέρουμε να διεκδικούμε νίκες απέναντι σε μεγάλα κλαμπ και θα τα καταφέρουμε».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την προσέλευση του κόσμου: «Θα έλεγα ότι δεν είμαστε. Ο πληθυσμός του Περιστερίου είναι μεγάλος. Και ο Ατρόμητος έχει αντίστοιχο θέμα. Προσπαθούμε επικοινωνιακά να το λύσουμε με διάφορους τρόπους. Παρότι η ομάδα είχε ένα καλό πρόσωπο και πέρυσι και φέτος και έχει και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Η εικόνα η χθεσινή είναι αυτό που θα θέλαμε να βλέπουμε στο Περιστέρι. Είχε πάνω από 2000 άτομα».

Για το αν ένας τίτλος ίσως αλλάξει την κατάσταση: «Στην Ευρώπη κάναμε το πρώτο βήμα φέτος, θέλουμε να πατήσουμε στα πόδια μας και να κάνουμε μια καλύτερη ομάδα σιγά σιγά. Είμαστε ικανοποιημένοι και αν πάνε καλά τα αποτελέσματα, έχουμε μεγάλη τύχη να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το Κύπελλο είναι ένας πιο εφικτός στόχος ίσως. Σίγουρα πρέπει να περάσουμε από την Πάτρα και τον Προμηθέα, ένα παιχνίδι που δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι εύκολο. Το θέλουμε κι εμείς και τα παιδιά».

Για το τι συνέβη στην περίπτωση του διαζυγίου με τον Ηλία Ζούρο: «Με τον κύριο Ζούρο κάναμε κάποιες συζητήσεις, του εξηγήσαμε πως βλέπουμε εμείς τα πράγματα και αγωνιστικά και οργανωτικά. Για τις ακαδημίες μας, για το μπάσκετ γενικότερα. Η συνεργασία αποδεικνύεται ότι δεν κόλλησε, αφού στην πορεία ο κύριος Ζούρος φάνηκε να βλέπει κάπως αλλιώς τα πράγματα. Δεν είμαστε τρελοί να θέλουμε να προβούμε έτσι ξαφνικά σε αλλαγή. Σας είπα και πριν ήμασταν ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές. Μας έφερε η πλευρά του έναν όρο, στο συμφωνητικό που υπογράψαμε για τη λύση της συνεργασίας, που δεν μας επιτρέπει να τον εκθέσουμε και το σεβόμαστε. Έχουμε αλλάξει σελίδα, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί και η χαρά επανήλθε. Μπαίνουμε πάλι στη ρότα που έχουμε ξεκινήσει εδώ και τρία-τέσσερα χρόνια κι ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι».

Σχετικά άρθρα