Ο Χαρίλαος Τρικούπης απέδρασε από την έδρα του Διαγόρα Δρυοπιδέων και μπήκε δυναμικά στο… κόλπο των πλέι οφ, με τον Μιχάλη Πολίτη να κάνει θραύση έχοντας 18 πόντους με τέσσερις «βόμβες» έξω από τη γραμμή των 6.75μ.

Ο χαρισματικός γκαρντ της ομάδας του Μεσολογγίου με το σπουδαίο μακρινό σουτ, σχολίασε στο Basketworld τη σπουδαία νίκη επί του Διαγόρα, την καταλυτική επίδραση του Ντίνου Καλαμπάκου που έφερε τη… μεταμόρφωση και το κρίσιμο, αυριανό ματς κόντρα στον Αμύντα, όπου ευελπιστεί πως ο κόσμος της ομάδας του θα δώσει δυναμικό παρώνν

Αναλυτικά όσα μας είπε:

“Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι καταφέραμε να βγάλουμε στο γήπεδο ό,τι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και σχεδιάσαμε με τον κόουτς Καλαμπάκο σε μια πολλή έμπειρη και δυνατή ομάδα. Ο κόουτς Καλαμπάκος μας έχει δώσει ένα διαφορετικό αέρα πως πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια έχει ανεβάσει την ποιότητα μας σαν ομάδα και με πολλή δουλειά κάθε εβδομάδα στο γήπεδο.

Ο κόσμος μας, μας ακολουθεί παντού και εκτός έδρας και είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσει το γήπεδο το Σάββατο με τον Αμύντα σε ένα δύσκολο παιχνίδι για την συνέχεια και πολύ κομβικό ματς. Μια ομάδα σκληρή και έμπειρη, πολύ καλά δουλεμένη και περιμένουμε να γεμίσει το κλειστό”.

Σχετικά άρθρα