Την άποψη του σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα γενικότερα και στις Σέρρες και τον Πανσερραϊκό ειδικότερα εξέφρασε ο Στέργιος Ποργιόπουλος σε σχετική ερώτηση του serressport.gr.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού τόνισε την αναγκαιότητα να διακοπεί προσωρινά το πρωτάθλημα μέχρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες στηρίζοντας την άποψη του στο γεγονός ότι για πολλές ομάδες τίθεται θέμα τραυματισμών και fair play.

«Είχα εκφράσει την άποψη μου, πριν 2 μήνες, ότι το πρωτάθλημα δεν πρέπει να ξεκινήσει αν είναι να διακοπεί. Αυτή την στιγμή μετά από καραντίνα δύο εβδομάδων καλούμαστε να δώσουμε 5 αγώνες σε 14 ημέρες. Ελλοχεύουν κίνδυνοι τραυματισμών και απουσία fair play.

Το πρωτάθλημα δεν είναι βιώσιμο, δεν είναι αυτό που αγαπάμε όλοι, πιστεύω στην διακοπή του και στην επανέναρξη του όταν πλησιάσουμε σε ύφεση κρουσμάτων λόγω προσαρμογής και εμβολίου, ίσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η ομάδα μου έκανε μία από τις καλύτερες προετοιμασίες που έχω κάνει ως προπονητής και ήταν πανέτοιμη για την σκληροτράχηλη Β’ εθνική.

Τώρα από ότι φαίνεται μπαίνουμε σε ένα διάστημα μεγάλης απραξίας και μοναδική λύση είναι η οριζόντια διακοπή του πρωταθλήματος» τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής των «λιονταριών».

Σχετικά άρθρα