Ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε ότι ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Οκάρο Ουάιτ θα είναι διαθέσιμοι κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, αν και δεν είναι 100% έτοιμοι.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς και τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, υπογραμμίζοντας πως ο νεαρός δεν έκανε κάτι επίτηδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ενόψει του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου:

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και τις απουσίες: «Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να τα διαχειριστούμε. Είναι κρίμα αυτό που συνέβη με τον Νέντοβιτς. Επανήλθε στην καλή του κατάσταση στην εβδομάδα με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά χάσαμε τον Ιωάννη για αρκετές μέρες. Χάσαμε τον Οκάρο για πέντε μέρες, ο Ιωάννης έμεινε για αρκετό καιρό έξω.

Σίγουρα, αυτοί οι παίκτες δεν είναι στην κατάσταση που θα θέλαμε. Θα είναι παρόντες. Αλλά, αυτό το παρόντες πρέπει να μπει σε εισαγωγικά. Προφανώς, η απουσία του Νέντοβιτς είναι αρκετά σημαντική. Παρ’ όλα αυτά, εκ των έσω θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Παίζουμε στο γήπεδό μας. Θέλουμε να είμαστε σκληροί, κυρίως πνευματικά και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς και το αν υπήρχε πρόθεση από την μεριά του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Όχι, για όνομα του Θεού. Δεν νομίζω. Όχι, όχι. Αλίμονο. Να το πω μια απροσεξία ή μια υπερβολική επιθετικότητα στην άμυνα. Αυτό είναι θεμιτό για κάθε παίκτη. Δεν νομίζω κάτι άλλο, όχι. Για όνομα του Θεού».

Για την Άλμπα Βερολίνου:
«Είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, παίζει το παιχνίδι της ό,τι και να γίνεται, είτε χάνει 20 πόντους, είτε κερδίζει 20 πόντους. Στο παιχνίδι και στο διάβασμα είναι καλή. Δεν σκέφτεται να είναι στο -20 ή στο -15. Δεν σκέφτονται αυτό το ψυχολογικό κομμάτι. Είναι μια ομάδα που παίζει με μίνιμουμ άγχος. Αυτό είναι το όπλο της. Γι’ αυτό όλοι παίζουν καλύτερα και σουτάρουν καλύτερα. Έχουν ταχύτητα. Φυσικά, έχουν κάνει και σημαντικές νίκες».

Για το αν κοιτάει τη βαθμολογία του Παναθηναϊκού: «Δεν την κοιτάω, γιατί απογοητεύομαι. Θεωρώ πως είναι κρίμα ότι έχουμε παίξει πέντε παιχνίδια, στα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει δύο – τρεις νίκες τουλάχιστον. Αλλά, καταλαβαίνω ότι αυτή η κρίση εκ του αποτελέσματος είναι πραγματική συνθήκη. Από τα αποτελέσματα κρινόμαστε και τα αποτελέσματα δεν είναι καλά.

Όμως, δεν μπορώ και να δεχτώ αυτή τη λογική, αυτό το γνωστό “δοκάρι και μέσα είσαι καλός, δοκάρι και έξω είσαι κακός”. Προσπαθούμε, βελτιωνόμαστε. Έχουμε τώρα αυτές τις ατυχίες που πρέπει να διαχειριστούμε. Αναμφίβολα τα αποτελέσματά μας δεν είναι καλά και αυτό μας στεναχωρεί. Είμαστε όλοι μαζί και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Σχετικά άρθρα