Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την συντριβή που υπέστη ο Παναθηναϊκός, στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό με 101-73.

«Είναι ντροπή το πως εμφανιστήκαμε σε αυτό το παιχνίδι στην πρώτη περίοδο. Για όλους μας! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο» είπε ο προπονητής των «πρασίνων» στις πρώτες του δηλώσεις λίγο αφότου ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στο φαληρικό Στάδιο.

Να σημειωθεί ότι ο Πρίφτης κράτησε για αρκετή ώρα τους παίκτες του στα αποδυτήρια για παρατηρήσεις και εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου σχεδόν 45 λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα.

«Προφανώς είναι μια πολύ δύσκολη και σκληρή βραδιά για μας. Ο τρόπος που μπήκαμε στο ματς ήταν άθλιος. Παρότι προσπαθήσαμε στα επόμενα δεκάλεπτα, όπου είχαμε κάποια ισορροπία, ήταν τόσο κακό το πρώτο δεκάλεπτο που δεν μπορούσαμε να έχουμε αξιώσεις από το ματς» τόνισε αρχικά.

Όσο για το αν έχει εξήγηση για το κακό ξεκίνημα; «Υπάρχουν αρκετά που μπορούμε να πούμε. Δεν έχω να πω πάρα πολλά. Ό,τι είναι να πούμε θα τα πούμε μεταξύ μας. Προφανώς υπάρχουν εξηγήσεις, αλλά πρέπει να τα λύσουμε μόνοι μας».

Σχετικά άρθρα