Απογοητευμένος με το βαρύ -19 από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Πρίφτης, τονίζοντας ότι στενοχωριέται επειδή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησαν να ενισχύουν την ομάδα τους στη διάρκεια του αγώνα.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στη μεταγραφική ενίσχυση εν όψει της συνέχειας της σεζόν, υπογραμμίζοντας ότι αυτό εξαρτάται και από τις οικονομικές δυνατότητες.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε καλύτερα από εμάς και αυτό είναι προφανές από το σκορ. Προσεγγίσαμε λάθος το ματς, εκτός από τη δεύτερη περίοδο. Είχαμε σωστή νοοτροπία στην τρίτη, ενώ στην τέταρτη λειτουργήσαμε ανόητα και δώσαμε αυτή τη διαφορά που μας αδικεί. Οι οπαδοί έδειξαν ήθος και ποιότητα. Προφανώς και μας κάνουν να νιώθουμε βάρος, διότι δεν ανταποδίδουμε την υποστήριξη. Γι’ αυτό έχω στεναχωρηθεί με την εικόνα του τέταρτου δεκαλέπτου, γι’ αυτό λέω ότι μας αδικεί, διότι αδικεί τον κόσμο που μας υποστηρίζει.

Ίσως να χρειαζόμαστε ενίσχυση σε πολλές θέσεις. Όχι ίσως. Το ένα σκέλος είναι οι οικονομικές μας δυνατότητες για προσθήκες ή αλλαγές. Το δεύτερο είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Στην πορεία θα αποφασίσουμε πού θα είναι η μία κίνηση που μπορούμε να κάνουμε. Η ομάδα έχει αδυναμίες, προσπαθούμε να τις καλύψουμε. Η Eυρωλίγκα είναι δύσκολη, το επίπεδο είναι σκληρό και δεν συγχωρεί. Είναι και θέμα καλής ημέρας, απόψε αρκετοί παίκτες ήταν σε κακή βραδιά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο», είπε ο Πρίφτης.

Σχετικά άρθρα