Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια και ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε ότι είναι κρίμα που η ομάδα του δεν μπόρεσε να πάρει και άλλες τέτοιες νίκες στη φετινή Euroleague.

«Ήταν μια καλή νύχτα για μας, μια καλή νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαμε τον σωστό τρόπο σκέψης σε όλο το παιχνίδι, ήταν πολύ θετική η αναλογία που είχαμε σε ασίστ και λάθη, κάτι σημαντικό για το επιθετικό παιχνίδι μας. Είχαμε καλή συμπεριφορά συνολικά. Πρέπει να εστιάσουμε στον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Είναι ωραίο που κλείσαμε τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με μια τέτοια νίκη, αλλά και κρίμα που δεν είχαμε κι άλλες τέτοιες στη διάρκεια της σεζόν. Αυτό όμως είναι μεγάλη ιστορία», δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών.

Όσον αφορά το αν αυτό το παιχνίδι μπορεί ν’ αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια της σεζόν, σχολίασε: «Στο ηθικό κομμάτι θα μας βοηθήσει, στην ψυχολογία μας. Το χρειαζόμασταν, προφανώς το ίδιο ισχύει για τον κόσμο που έρχεται να μας υποστηρίξει. Χρειάζεται τέτοιες βραδιές.

Είναι στο χέρι μας να κρατήσουμε κάποια πράγματα σε αυτό το επίπεδο, να συνεχίσουμε να τα κάνουμε σωστά και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει μπροστά μας για το υπόλοιπο της σεζόν».

Σχετικά άρθρα