Στo εξ αναβολής ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι στραμμένη η προσοχή στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Πρίφτη να δηλώνει τη Δευτέρα (28/3) ότι δεν είναι αδιάφορη η ομάδα του στην Euroleague, μολονότι δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο.

«Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια. Εντός έδρας είναι αυτά τα δύο με τη Μακάμπι και με τη Ρεάλ και στη συνέχεια έχουμε Άλμπα και Φενέρ. Έχουμε δηλαδή αρκετά παιχνίδια. Όσον αφορά τα εντός έδρας, ναι, θα θέλαμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και στα δύο, ξεκινώντας από αύριο. Είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί μετά την αναδιάρθρωση της βαθμολογίας η Μακάμπι έχει βρει κίνητρο. Επίσης, στα δύο τελευταία της παιχνίδια έπαιξε πολύ καλά και απελευθερωμένα, με πολύ καλά ποσοστά και ενέργεια. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι.

Το κίνητρό μας αρχίζει και ξεκινάει σε εμάς. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς. Σε κάποια παιχνίδια το καταφέρνουμε, όπως στο προηγούμενο με την Μπάγερν, σε κάποια άλλα προσπαθούμε. Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, αλλά φαίνεται ότι δεν αδιαφορούμε. Είμαστε στο γήπεδο και προσπαθούμε να φανούμε σοβαροί» είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης της Τρίτης (29/3, 19.00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Για το αν υπάρχουν σημάδια σταθεροποίησης: «Αυτό για να το διακρίνουμε χρειάζεται χρόνος. Όχι σε ένα, δύο παιχνίδια. Είναι ένα ζήτημα για εμάς, αλλά έχουν να κάνουν πολλοί παράγοντες. Πρέπει όλοι να συγκλίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Για την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου: «Όταν κάποιος παίκτης λείπει δύο μήνες χρειάζεται κάποιο διάστημα να βρει τον ρυθμό του. Είναι σημαντικό ότι έχουμε ένα ακόμη καλό παίκτη στη διάθεσή μας. Είναι ένας πόλος για εμάς στην επίθεση και ταυτόχρονα οι δυνατότητες και το μέγεθός του μας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και κάποια αμυντικά τακτικά κομμάτια».

Σχετικά άρθρα