Μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδείξει ο Ολυμπιακός στο ματς με τη Βαλένθια μετά τις μεγάλες εκτός έδρας νίκες της περασμένη εβδομάδας, όπως τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης.

«Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικά και τα δύο παιχνίδια που κερδίσαμε, γιατί προερχόμασταν από κάποιες μέτριες εμφανίσεις. Σίγουρα αυτό κάνει πιο δύσκολο το αυριανό παιχνίδι με τη Βαλένθια γιατί κατά τη γνώμη μου πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, σταθερότητα, συγκέντρωση, σοβαρότητα και να καταφέρουμε, αν μπορέσουμε, να κερδίσουμε άλλο ένα παιχνίδι για να συνεχίσουμε προς στον στόχο μας» ανέφερε ο υπαρχηγός των «ερυθρολεύκων».

Αναφορικά με το τι πρέπει να προσέξουν κόντρα στη Βαλένθια; «Φέτος η Βαλένθια είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Έχει αποκτήσει παίκτες υψηλού επιπέδου. Έχουν ταλέντο. Επίσης δεν παύει να είναι μία ισπανική ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να επιβάλει τον ρυθμό της. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να πάμε πιο πολύ στο physical παιχνίδι, να είμαστε καλοί αμυντικά και να ελέγξουμε τον ρυθμό αν θέλουμε να έχουμε παραπάνω ελπίδες για να κερδίσουμε».

Για το πώς θα περιορίσουν τη Βαλένθια, είπε: «Είναι αυτό που είπα. Έχει πολύ ταλαντούχους και ποιοτικούς παίκτες. Το ότι είναι πρώτη στη δημιουργία δεν έχει να κάνει μόνο με τους κοντούς, αλλά και με τους ψηλούς, οι οποίοι είναι πολύ καλοί εκτελεστές. Θέλει πολύ προσοχή, χρειάζεται καλή άμυνα και καλές επιστροφές για να μην μπορέσουν να βρουν ρυθμό επιθετικά».

Σχετικά άρθρα