Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την εμπειρία ενός ακόμη Final-4 με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι.

«Είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί στα περισσότερα παιχνίδια. Στα τελευταία 3 παιχνίδια υπήρχε ένα δικαιολογημένο άδειασμα. Στον πρωταθλητισμό πρέπει να είσαι καλύτερος και συγκεντρωμένος και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στην τελική ευθεία.

Μπορούμε να πούμε ότι πήραμε παραπάνω από αυτό που θέλαμε. Νιώθω ευλογημένος γιατί βρίσκομαι σε 3 διαφορετικά φορμάτ της ομάδας. Ήταν το 2012, το 2009 και το τώρα. Η χαρά που πηγαίνω στο Final-4 είναι μεγάλη. Είναι όμορφο το συναίσθημα και καλό για το ελληνικό μπάσκετ.

Είναι μια ομάδα που αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει τρομερό δέσιμο μέσα στο παρκέ μπορούν να γίνουν σπουδαία πράγματα. Παίζει σύγχρονο μπάσκετ με ενέργεια, γρήγορο. Είχαμε διάρκεια και ένα καλό πρόγραμμα όλη τη χρονιά. Κάθε παίκτης ήταν στο 100%. Δεν είναι φαινόμενο. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ αλλά κατά βάθος δεν είναι δεδομένο. Είναι πολύ δύσκολο κάθε ομάδα να πάει στο Final-4 και να το κατακτήσει.

Τα Final-4είναι περίεργα παιχνίδια. Παίζει μεγάλο ρόλο να βρεθείς σε σωστή μέρα. Παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο μας. Ο κόσμος δεν μας έχει δώσει καθόλου πίεση και μας δίνει ενέργεια. Η Εφές έχει πολύ ταλέντο έχει δύο από τα καλύτερα γκαρντ στην Ευρωλίγκα. Στα Final-4 βγαίνουν και πρωταγωνιστές από το πουθενά. Θέλουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και να το ευχαριστηθούμε όλοι».

Σχετικά άρθρα