Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε μετά τον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με το Λαύριο και όπως χαρακτηριστικά είπε το ταμείο θα γίνει στο τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο υπαρχηγός των Πειραιωτών: «Οι προκλήσεις μου συμβαδίζουν με τις προκλήσεις της ομάδας. Να είμαστε υγιείς να συνεχίσουμε να παλεύουμε, να έχουμε μια ομάδα να βγάζει όρεξη και στο μέλλον να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι πρέπει να πιστέψουμε και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουμε μαθηματικές ελπίδες.

Το σημαντικότερο είναι να παίξουμε σαν ομάδα να βγάλουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Πρέπει να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και να παλέψουμε για το καλύτερο».

Για το τι δεν πήγε καλά φέτος: «Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες και να βρίσκω τεχνάσματα. Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς. Έχουμε κάποια παιχνίδια μπροστά μας. Δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Σίγουρα δεν φταίει μόνο ο ένας. Στην ομάδα που βρισκόμαστε πρέπει να παλεύουμε σε κάθε αγώνα. Πρέπει να μπούμε μέσα από το πρώτο λεπτό και πρέπει να κερδίσουμε. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες θα πρέπει να κερδίσουμε».

Ο Γιώργος Πρίντεζης είπε επίσης: «Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες. Για εμάς είναι σημαντικό να παίζεις με τον κόσμο να νιώθεις την αύρα του κόσμου και να ξέρεις ότι υπάρχει έδρα. Ξέρεις όταν βλέπεις άδειες κερκίδες ίσως και ο κόσμος να περνάει δύσκολα και αυτό να επηρεάζει και τους παίκτες. Πάρα πολύς κόσμος είναι κλεισμένος σπίτι του.

Αυτό που θα ευχόμουν όχι μόνο στον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και γενικά είναι να βρει την καθημερινότητά του. Τα γήπεδα είναι διέξοδος εμείς είμαστε ένα κομμάτι που βοηθάει τον κόσμο να ξεφεύγει. Μακάρι να ξαναγυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Μας έχει λείψει πολύ».

Σχετικά άρθρα