Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα δώσει την Τετάρτη (25/8) ο μπασκετικός Παναθηναϊκός με αντίπαλο το Αϊόνα του Ρικ Πιτίνο, με τον Δημήτρη Πρίφτη να προαναγγέλει νέες μεταγραφές.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι των «πράσινων» στο youtube την Τρίτη (24/8) ο 52χρονος κόουτς είπε ότι υπάρχουν εκκρεμότητες στο ρόστερ και ότι σιγά σιγά θα πρέπει να βρει η ομάδα του την απαιτούμενη χημεία εντός κι εκτός παρκέ.

«Είμαστε σε ένα πρώιμο στάδιο της φετινής σεζόν. Υπάρχει μεγάλος δρόμος μπροστά μας. Έχουμε κάποιες εκκρεμότητες στο ρόστερ, περιμένουμε να ολοκληρωθεί και να μπούμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Προσπαθούμε σταδιακά και καθημερινά να χτίσουμε τη χημεία μας και τους συσχετισμούς, τις συνεργασίες, σιγά σιγά και προοδευτικά να χτίσουμε το ομαδικό παιχνίδι.

Ταυτόχρονα θέλουμε να βάλουμε κάποιους κανόνες, στον τρόπο που θα ζούμε εντός κι εκτός γηπέδου. Να βάλουμε την καθημερινότητά μας σε μια τάξη και να αρχίσοιυμε να λειτουργούμε σαν ομάδα, με τον τρόπο που πρέπει.

Αύριο έχουμε το πρώτο φιλικό, θα το χρησιμοποιήσουμε σαν μια πολύ καλή προπόνηση. Είναι λίγο πρόωρο γιατί δεν είμαστε ούτε μια βδομάδα όλοι μαζί στο γήπεδο, αλλά τα παιδιά έχουν έρθει σε πολύ καλή κατάσταση. Πιστεύω θα είναι χρήσιμο να δούμε κάποια πράγματα και να δουλεύουμε λίγο στο βίντεο», είπε ο Πρίφτης

Σχετικά άρθρα