Ο πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, σχολίασε σε δηλώσεις του το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ στην ομάδα αλλά και στο NBA, τονίζοντας πως ούτε ο ίδιος γνωρίζει ακόμα αν η υπόθεσή του τραβήξει για ημέρες ή και για μήνες.

Αυτή τη στιγμή, παραμένει άγνωστο το τι θα κάνουν οι Ράπτορς με την περίπτωσή του Βουλγαροκύπριου φόργουορντ. Πάντως η ομάδα διατηρεί καλές σχέσεις τόσο με τον παίκτη όσο και με τον ατζέντη του συνεχίζοντας να αξιολογούν την κατάσταση.

«Συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση. Είχα συζητήσεις με τον Σάσα, με τους εκπροσώπους του, με τον προπονητή. Θα δούμε αν η υπόθεση θα τραβήξει ημέρες ή για μήνες. Αποκτήσαμε τον αθλητή με ανταλλαγή και αισθανόμαστε ότι έχουμε καλή επικοινωνία μαζί του. Έχουμε καλή επικοινωνία με τον ατζέντη του και θα δούμε τι θα συμβεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μασάι Ουτζίρι.

Θυμίζουμε πως ο Βεζένκοφ έγινε trade στην ομάδα του Τορόντο από τους Κινγκς και έχει συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό, που περιμένει την αποδέσμευσή του από τους Ράπτορς για να τον ανακοινώσει κι επίσημα.

Σχετικά άρθρα