Σοκαρισμένη είναι η μπασκετική και όχι μόνο κοινότητα της Σερβίας από την είδηση για τον 34χρονο, παλαίμαχο πλέον φόργουορντ, Ντράγκαν Λάμποβιτς, ο οποίος το 2010 είχε περάσει και από τον Άρη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Λάμποβιτς συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο στο Βελιγράδι επειδή έδειρε έναν οδηγό ταξί και μετά έκλεψε το όχημά του και πήρε και τα λεφτά του.

Ο μπασκετμπολίστας και η αδερφή του μπήκαν στο μάρκας Volkswagen Tuareg ταξί ενός 57χρονου αυτοκινητιστή, με τον Λάμποβιτς να κάθεται στη θέση του συνοδηγού.

Όταν ο οδηγός του είπε πως για υγειονομικούς λόγους δεν μπορεί να κάθεται δίπλα του, ο Λάμποβιτς ξεκίνησε να τον χτυπάει. Αφού τον ξυλοφόρτωσε, τον έβγαλε από το ταξί και άρχισε να οδηγεί, ενώ είχε βγει και η αδερφή του.

Το ταξί βρέθηκε έξω από ένα νηπιαγωγείο στο Ζελέζνικ, όπου εργάζεται η μητέρα του Λάμποβιτς. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο παλαίμαχος άσος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί.

Ο Λάμποβιτς, που αποσύρθηκε το 2019, είχε συλληφθεί εκείνο το καλοκαίρι για τη συμπεριφορά του σε μια δημόσια πισίνα. Έχοντας μεθύσει από πολλές μπίρες, άρχισε να σπάει μπουκάλι και να βρίζει χυδαία κάποιον φωνάζοντας «θα γ@@σω τη μητέρα σου και θα κάψω ό,τι έχεις».

Κοινοποιήστε:

Σχετικά άρθρα