Απίστευτα προκλητικός εμφανίστηκε ο δικηγόρος των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Νταβορίν Κάρατσιτς, μετά τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή έξω από την OPAP Arena.

Στην ανάρτησή του, δε διστάζει να αποκαλέσει τους φιλάθλους της Ένωσης ως τα μεγαλύτερα αποβράσματα και ότι μαχαιρώνουν κόσμο εδώ και δεκαετίες, ενώ κλείνει την ανάρτησή του λέγοντας πως «πήραν αυτό που ήθελαν».

Αναλυτικά η ανάρτηση του δικηγόρου των χούλιγκαν της κρπατικής ομάδας για τους φιλάθλους της ΑΕΚ:

«Δεν εγκαταλείπω τους αδελφούς. Αν το δούμε από την άλλη πλευρά, οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα, τοξικομανείς-αριστεροί-αναρχικοί, απόβλητα, που έχουν μαχαιρώσει άλλους ανθρώπους με μαχαίρια για δεκαετίες, έχουν πετάξει βόμβες μολότοφ σε άλλους, έχουν ποδοπατήσει κεφάλια ανθρώπων».

«Το να πενθείς για τέτοιους είναι σαν να πενθείς για τους αρχηγούς του Isil που έπεσαν τυχαία πάνω σε Συριανούς Τίγρεις ή Βάγκνερ στη Συρία».

«Ένα είναι σίγουρο, το γεγονός σίγουρα δεν συνέβη με τον τρόπο που αναφέρουν σήμερα τα ΜΜΕ, γιατί τα ΜΜΕ πάντα αναφέρουν λάθος. »Παρεμπιπτόντως, όλοι οι οπαδοί της Ντιναμό που τραυματίστηκαν τραυματίστηκαν από επιφανειακές μαχαιριές».

«Δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν ένας αναρχικός χτυπούσε σε μαχαίρι με την επιθυμία να σφάξει έναν δικό μας, μετά από αστοχία του. Συνήθιζε να συμβαίνει, ότι αυτός που ήθελε να σφάξει, αφού αστοχούσε, να κόβεται στα άκρα του»

«Όσοι είναι στον κόσμο των οπαδών, ξέρουν ότι οι BBB πάνε παντού, είτε μαθευτεί αν πάνε στο γήπεδο ή όχι. »Οι αναρχικοί το ήξεραν αυτό, γι’ αυτό και περίμεναν τα παιδιά εκείνο το βράδυ, οπλισμένοι με μαχαίρια. Υπάρχουν μάλιστα πλάνα με αναρχικούς να κάνουν κύκλους γύρω από το γήπεδο».

«Πήραν αυτό που ήθελαν».

Σχετικά άρθρα