Σάλος στο ΝΒΑ, αφού ο Λουκ Ουόλτον κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε δημοσιογράφο! Λίγο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Κινγκς, το όνομα του Λουκ Ουόλτον ήρθε πάλι στο προσκήνιο, κι όχι για καλό λόγο.

Όπως υποστηρίζει το «ΤΜΖ», η δημοσιογράφος του «Sports Net LA», Κέλι Τέναντ, κατηγορεί τον 39χρονο προπονητή πως της επιτέθηκε σεξουαλικά τον Απρίλιο του 2016.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, είχε επισκεφθεί τον τότε βοηθό των Ουόριορς στο ξενοδοχείο που έμενε στην Σάντα Μόνικα, για να του αφήσει το βιβλίο που είχε εκδόσει. Οι δυο τους είχαν επαγγελματική σχέση για χρόνια, γι’ αυτό και του ζήτησε να γράψει τον πρόλογο στο βιβλίο της.

Ωστόσο, ο Ουόλτον φέρεται να της επιτέθηκε, με το που ανέβηκε εκείνη στο δωμάτιο, καθώς την άρπαξε και την πέταξε στο κρεβάτι, φιλώντας της βίαια στο λαιμό, το πρόσωπο και το στήθος. Η ίδια τού φώναξε να σταματήσει και προσπάθησε να φύγει, αλλά εκείνος την κρατούσε κάτω, όπως υποστήριξε. Όταν πήγε να φύγει κι έφτασε στην πόρτα, ο πρώην κόουτς των Λέικερς την άρπαξε ξανά, αλλά μετά από λίγο την άφησε να φύγει.

Η Τέναντ ισχυρίστηκε πως δεν ανέφερε αρχικά το περιστατικό αυτό, καθώς ήταν σε σχεδόν καθημερινή επαφή με τον Ουόλτον, λόγω της δουλειάς τους. Επίσης, υποστήριξε πως κάθε φορά που την έβλεπε, ο Ουόλτον της έδινε μια αγκαλιά ή ένα φιλί, παρόλο που τού είχε ξεκαθαρίσει πως ήταν ανεπιθύμητος.

Στην μήνυσή της, η Τέναντ ισχυρίστηκε πως τον Μάιο του 2017 ο Ουόλτον την χαιρέτισε, κάνοντας διάφορους ήχους, ενώ της είπε «με… σκοτώνεις με αυτό το φόρεμα». Έπειτα, την πήρε μια επιθετική αγκαλιά, τρίβοντας το σώμα του πάνω της.

«Δεν είναι ξεκάθαρο, με βάση τα έγγραφα, τι ώθησε τελικά την Τέναντ να κάνει αυτές τις κατηγορίες», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά άρθρα