Τι κι αν κάποιοι θέλουν να τον… φάνε λάχανο; Ο κόουτς έχει αντοχές και είναι «αλεξίσφαιρος» παρά τους… εσωτερικούς πυροβολισμούς που δέχεται τον έναν μετά τον άλλον.

Ορισμένοι πίστευαν πως το προσεχές ματς μακριά από το γήπεδο του θα ναι do or die, όμως ο Sniper είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα να κριθεί, καθώς όσοι σκέφτονται λογικά στη λήψη αποφάσεων αναγνωρίζουν τη σκληρή του δουλειά με το νεανικό ρόστερ και το ρεσιτάλ ατυχίας που υπάρχει με τους τραυματισμούς.

Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και ορόσημο είναι το επόμενο εντός έδρας ματς. Εκεί, ναι, αν δεν κατακτηθεί το ροζ φύλλο μπορεί να υπάρξει θέμα, αν και όπως και να ‘χει ο δείκτης της εκτίμησης προς το πρόσωπο του παραμένει υψηλός.

Σχετικά άρθρα