Τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι της Basket League με τον Άρη στην Πυλαία θα πληρώσει ο ΠΑΟΚ.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο συνολικού ύψους 7.900 ευρώ στον «Δικέφαλο του Βορρά», για τα όσα συνέβησαν με τους «κίτρινους».

Με πρόστιμο συνολικού ύψους 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για την αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin, στο ΣΕΦ.
Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ)

α) χρηματικό ποσό δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500,00) ευρώ, για υβριστικά συνθήματα που δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα,

β) χρηματικό πρόστιμο των χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ και την ποινή της επίπληξης, για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτες φυσικό πρόσωπο για το οποίο ακολούθησαν δύο (2) προειδοποιήσεις,

γ) την ποινή της επίπληξης για παραπτώματα (χρήση μία φορά λέιζερ, υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, για τα οποία δεν ακολούθησαν προειδοποιήσεις), μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας και

δ) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση τον τύπο και το χρηματικό πρόστιμο των τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) που διεξήχθη στις 15-10-2022.

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ χρηματικό πρόστιμο

α) χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, για υβριστικά συνθήματα που δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και

β) των πεντακοσίων (500,00) ευρώ, για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ KAE) που διεξήχθη στις 16-10-2022».

Σχετικά άρθρα