Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Κογκαλίδη για το overfm.gr, τον επόμενο σταθμό, για τη φετινή σεζόν, αναζητεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που δεν θέλει να χάσει άλλο χρόνο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Με συμμετοχή σε 5 αγώνες και μόλις 6.40’’ να πατά στο παρκέ, μόλις 1.8 πόντους μέσο όρο και τα υπόλοιπα στατιστικά πεπραγμένα να είναι αδιάφορα, το τελευταίο που θέλει είναι να τελειώσει γι’ αυτόν η σεζόν την Παρασκευή. Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει απέναντι στη Χίμκι την αγωνιστική του παρουσία, δεν έχει εσωτερικές διοργανώσεις, οπότε ουσιαστικά (πέρα από τους όποιους φιλικούς αγώνες ήθελε γίνουν) κατεβάζει ρολά.

(…) Αν για τον Ολυμπιακό η σεζόν ολοκληρώνεται στο τέλος της εβδομάδας, για τον Χαραλαμπόπουλο υπάρχει χώρος και χρόνος, να παίξει για έναν – δύο μήνες μπάσκετ και μάλιστα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήδη ο μάνατζέρ του αναζητεί -με τη σύμφωνη γνώμη των «ερυθρολεύκων»- ομάδα, για να συνεχίσει (με τη μορφή «δανεισμού») ο νεαρός παίκτης, μέχρι το τέλος της περιόδου» αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο εδώ.

Σχετικά άρθρα